lägger av

Har verkligen inte tid med novellen just nu, jag är hemskt ledsen men nu tar jag en paus. Ska försöka skriva klart den så kanske jag publicerar den längre fram när hela är klar. Eftersom jag går nian nu så är det massor i skolan och tro det eller ej men jag har faktiskt ett liv också ;) Jag tycker ni gör såhär, ni följer mig via bloglovin -klicka hääär- och så ser ni om jag uppdaterar om någon månad istället. tack för att ni hållt ut så länge trots min dåliga uppdatering.

peace♥

Never say never - kapitel 95

Jag gjorde som han sa och lugnade ner mig. Jag spände fast mig och gjorde mig redo för att landa i Malibu. Den här veckan kommer bli underbar!

I taxin smsade jag mamma och pappa för att försäkra dom att resan gått bra. Justin ringde Ryan och han skulle hälsa till dom andra från oss. En timma senare var jag, Justin och Kenny framme på hotellet. Vi checkade in och letade upp våra rum. Kenny hade rummet bredvid mig och Justin så det var ju perfekt. Justin låste upp och vi gick in. Och jag gapade stort och tappade greppet på min väska. Det var så fruktansvärt fint! Jag granskade sovrummet och blev helt utom mig av glädje. Det var så stort och det var världens underbaraste utsikt utanför fönstret. Vattnet var galet blått och jag kunde inte vänta tills vi skulle titta runt här i Malibu!

-Har du tittat på badrummet? ropade Justin från hallen. Han hade inte ens kommit längre. Jag hade bokstavligt talat rusat in.
-Nej. svarade jag men skyndade mig in dit.

-HELVETE!! utbrast jag.
-Vad?! frågade Justin och sprang in till mig.
-JAG VILL OCKSÅ HA ETT SÅNT HÄR FINT BADRUM!
-Åh du skrämde ihjäl mig, jag trodde typ det låg ett lik här..
-Haha förlåt.
-Så, gillar du det?
-Nej.. jag ÄLSKAR det!
-Hahah aww. Vad bra.
-Ska vi gå och titta runt snart eller? frågade han sedan och jag såg att han också var ivrig.
-Jaaa! Jag måste bara fräsha upp mig först.
-Inte nödvändingt.
-Men det kommer ju vara massa paparazzisar här..
-Du är alltid vacker.
-Awww.

Men jag bytte ändå om till en mörkblå shortsdress och bättrade på mitt smink. Jag packade ner det jag behövde i en vit väska och tog på mig mina flipp flopp.
-Nu går vi gumman! tjatade han.
-Jaja nu kommer jag. flinade jag.

Vi gick och knackade på Kennys rum eftersom det kändes säkrast att ha med han. Vi började med att gå ner på stranden och det första vi möttes av var några fans. Justin ställde upp på bilder och pratade socialt med dom. Dom var väldigt trevliga och pratade även med mig.
-Nu ska vi gå vidare, ta hand om er tjejer! Trevligt att träffas. sa Justin efter ett tag. Dom log stort och sa saker som ''jag älskar dig'' ''ha det bra'' osv.

När vi gått runt längst stranden och varit inne på lite små affärer betsämde vi oss för att gå och äta. Vi letade upp en mysig resturang och beställde mat. Jag tyckte synd om Kenny som satt ensam vid ett bord lite längre bort men jag förstod att han var van.
-Är du glad att det var Malibu vi åkte till? frågade han medans vi väntade på maten.
-Ja verkligen!
-Men du måste ju funderat på vars du trodde vi skulle.
-Ja, man vet ju aldrig när det gäller dig. Haha.
-Hahah nehe, trodde du typ att vi skulle till nordpolen eller?
-Haha never say never.
-Pssh, det där stämmer inte alltid. flinade han.
Jag fnissade och snart kom servitrisen med mat.

När vi ätit klart började vi dra oss mot hotellet. När vi var framme slängde jag och Justin oss på sängen helt utmattade. Sedan bytte jag om till pyjamas och tvättade bort sminket medans Justin duschade. Jag startade tven och bäddade upp sängen.  Han kom ut med en handduk runt höfterna.
-Ohh Alize likeee. flinade jag och kollade på hans mage.
-Hahah, kom här. flinade han och vinkade med fingret (fattar ni vad jag menar? xD)
Jag reste mig upp och gick fram till honom. Jag la armarna runt hans hals och han kysste mig mjukt.
-Vill du sova? viskade han och smekte mig på ryggen.
-Jag är jättetrött. mumlade jag.
-Då sover vi.

Jag nickade och gick in på toan för att borsta tänderna. Och sedan kröp jag ner bredvid Justin. Jag somnade snabbt efter det.

Blev rätt så kort kapitel nu men min bror ska tydligen ha min dator nu.. KOMMENTERA!

RSS 2.0